Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за ГТВ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за ГТВ

Здравейте на всички .Вчера си купих алфа гтв , но немога да разбера има ли бордови комп , и ако има от каде ми са сменят там работите (разхода да си виждам).
    Благодаря предварително , алфата е 98 година 2.0 Т спарк.

Нямат бордови компютър тези модели. Мисля че има слагат само след фейслифта, при който е с друг преден капак и броня.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

точно така нямат бордови компютър а за разхода по добре да не го виждаш.като имаш възможност сипваш 100октана и караш.
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
        точно така нямат бордови компютър а за разхода по добре да не го виждаш.като имаш възможност сипваш 100октана и караш.

хахаххааа винаги и аз така казвам хората умишлено са спестили компютъра
        Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

само ще тим следния пример. седни удобно и се хвани за нещо. 2 дни на студа сутрин и в задръстванията резултата е следния. 13, и нещо си литра бенц от шел (мамицата им) = 53 км. честито. това е при изправен дебиломер, ламбда и т.н. с 18-ки джанти. иначе ми е давало и 15 разход. та искаш ли още бордови компютър?!?!
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
            само ще тим следния пример. седни удобно и се хвани за нещо. 2 дни на студа сутрин и в задръстванията резултата е следния. 13, и нещо си литра бенц от шел (мамицата им) = 53 км. честито. това е при изправен дебиломер, ламбда и т.н. с 18-ки джанти. иначе ми е давало и 15 разход. та искаш ли още бордови компютър?!?!

Цяло лято почти след новия дебитомер ми даваше 12,5 до 13,5 в София, дори когато много я натисках.
            Стана студено и сега е над 15, а ако засега съвсем коректно може и 15-16 да даде......а и великолепните задръствания много вдигат разхода, както каза Боян....

Comment

ни с наште коментари направо го отказахме човекано разхода си е толкова няма кво да се лъжем един на друг.тези коли горят от 8 до 16л на 100км зависи от начина и условията в които се карат.
              Alfa romeo GTVex
              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

преименувайте темата РАЗХОД НА GTV колкото повече разход на 100км толкова повече
                Alfa romeo GTVex
                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Така е. Няма какво да се лъжем. Ние ги караме тези коли от страст, не за икономия.....
                  И да му кажем, че харчи 10 после като му даде 13-14 няма да ни погледне в очите момчето, а и така не е редно.
                  Истината е такава и избора се прави предимно със сърцето!

Comment

Момчета мерси за бързите отговори , а като става дума за разхода днес го засяках значи със 40 лева омв(от който бензин не съм доволен) т.е. 17,5 литра (нещо такова) изминах 120 км , на места имаше испънки ( то с таз кола може ли да няма) но съм страшно доволен от возилото и като окачване и като визия , само разхода ама за тва вече писах .. айде мерси пак и безаварийно каране.

Comment

голяма страст в новия шоурум на алфа ромео в варна представителят ми е приятел и преди беше в тойота елате го питайте сега коя марка е по добра.всеки ден съм при него да карам тестовата 159.а пък и една дама има там цялата в червено и емблемата на алфа ромео-управителката мисля.е тя като застане до червената брера и на това му викам вече страст.защо и двете не са мои.живот и здраве догодина поне едната тази която се продава за другата незнам-може би е омъжена.
                      Alfa romeo GTVex
                      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Aко ще говорим за разход, аз моята в града я заковах на 12.5 откато я имам.
                        Сега обаче, като застудя и с тези зверски задръствания разхода е 14, но ми се струва, че и последния бензин, който сипах (Еко 100 октана) нещо е "кръщаван", защото пак взеха да ми играят оборотите на празен ход, когато е студена колата.
                        Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

15/100 разход бензин
                          дълбок поклон и уважение към всички водачи на GTV

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                            15/100 разход бензин
                            дълбок поклон и уважение към всички водачи на GTV
                            Кефът цена няма!
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6